duminică, 4 septembrie 2011

Devino un Ninja!



Bun venit! În timpul vizitei tale pe această pagină, vei afla cum să devii un ninja! Un ninja este un pinguin foarte priceput în arta Card-Jitsu. Card-Jitsu este un joc care îți permite să te lupți cu oponenții folosind cărți bazate pe trei elemente: Foc, Zăpadă și Apă. Acest joc se poate juca la Dojo, unde Sensei și alți jucători te pot ajuta să avansezi. Nu există limită de vechime.


Să începem! Instrucțiunile de mai jos ar trebui să te ajute să te descurci în a-ți câștiga centura neagră precum și masca de ninja după ce îl vei înfrânge pe Sensei. Mai jos vor fi și instrucțiuni legate de desfășurarea jocului.

1) Du-te la Dojo. Poți accesa camera de la Mine Shack sau prin intermediul hărții. E pe vârful muntelui.

2) Joacă Card-Jitsu și câștigă primele 9 centuri.

3) Învinge-l pe Sensei în Card-Jitsu și câștigă centura neagră precum și masca de ninja.


Odată ce ai intrat în Dojo, vei putea să-ți începi antrenamentul de ninja. Dar întâi, haideți să revedem niște informații de bază! Pentru a-ți vedea progresul în arta Card-Jitsu, apasă cărțile albastre din colțul dreapta al ecranului. Poți să-ți vezi cărțile speciale și câte dintre ele ai. Poți să vezi și ce pietre are amuleta ta.

În poza de mai jos se poate vedea că sunt ninja, ninja de foc și de apă, dar încă nu am reușit să devin un ninja de zăpadă complet. Cum să devii fiecare ninja este un tutorial separat pentru fiecare. Călătoria este lungă și grea dar cu multă voință, nimic nu este imposibil!


Mai departe, trebuie să știi cum se joacă Card-Jitsu. După ce vorbești pentru prima oară cu Sensei la Dojo, el îți va da un pachet de cărți de joc elementare. Acesta va conține cărți de foc, apă și zăpadă. Focul bate Zăpada. Apa bate Focul. Zăpada bate Apa. Totuși, dacă tu și oponentul tău alegeți aceleași element, atunci cartea cu cel mai mare număr va câștiga. Poți câștiga având trei cărți cu același element, dar cu culori diferite, sau având trei cărți cu elemente și culori diferite.


Cărțile putere strălucesc. De exemplu, în poza de mai jos, puteți observa cărțile care strălucesc - cea portocalie, apă, 10 precum și cea galbenă, foc, 10.


Pentru a te antrena cu alți jucători, a-l înfrunta pe Sensei sau a citi instrucțiunile, trebuie să mergi până la el și să vorbești cu el. NOTĂ: Cea mai ușoară cale de a câștiga centurile este să mergi la Sensei și să apeși Earn your Belts. Așa le câștigi mai repede decât dacă joci la saltele.


Trebuie să câștigi toate centurile înainte de a te lupta cu Sensei, altfel el va câștiga fără drept de apel. Fiind calculatorul, poate să-ți identifice cartea și să ți-o pareze, indiferent ce carte alegi. Sunt nouă centuri colorate: albă, galbenă, portocalie, verde, albastru, roșu, violet, maro și neagră.


După ce ai câștigat toate centurile, trebuie să te lupți cu Sensei. Ai grijă ce cărți alegi, el este foarte înțelept.
După ce îl vei înfrunta pe Sensei, vei deveni un ninja și vei primi o mască.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!