duminică, 4 septembrie 2011

Devino un Agent EPF!


Bun venit! În timpul vizitei tale pe această pagină vei afla cum să devii un Agent EPF! Un Agent Elite Penguin Force este un pinguin care desfășoară misiuni secrete, deține un Telefon de spionaj, poate să-și cumpere îmbrăcăminte la care mulți pinguini visează, și multe altele! Aici nu există vreo cerință de vechime pentru a deveni un agent!


Să începem! Instrucțiunile de mai jos te vor ajuta să devii un Agent EPF! Acestea sunt importante deoarece te vor ajuta să îți obții corect telefonul de agent, și să obții accesul la Command Room. Primul pas în a deveni un agent este să fii la locul potrivit, adică la Everyday Phoning Facility, clădire localizată la Ski Village.


Când intri în cameră, în partea dreaptă a ecranului se va afla o cabină de telefon care va avea o alarmă pâlpâind. Trebuie să apeși pe acel telefon.


După ce apeși telefonul, Directorul va începe să vorbească cu tine pe un ecran mic atașat de telefon. El te va întreba dacă dorești să te alături Elite Penguin Force. Apasă butonul „Yes” pentru a continua.


După ce ai primit invitația Directorului adresată ție, Directorul îți va ura bun venit în EPF și îți va da telefonul de spion. Pentru a-l primi în inventar și pe ecran, apasă butonul „Add phone” care are un telefon lângă el.


Gata! Ce-a fost mai important a trecut acum. Următorul pas este să închizi discuția cu Directorul și să primești instantaneu acces la Camera de Comandă a agenției de spioni.


Te întrebi cum să ajungi la Camera de Comandă? În centrul camerei se află simbolul EPF, chiar în fața cascadei. Trebuie să îl atingi cu mouse-ul pentru a dezvălui calea către Camera de Comandă, din cascadă.


Acum, să devii un Agent EPF este foarte ușor. Sper că totuși v-am fost de folos. Rămâneți cu România-CpCheats și nu uitați: insula are nevoie de voi!

2 comentarii:

author
Wboys14
Salutare tuturor! Numele meu este Andrei și joc Club Penguin din 2007.
author
Green P 2006 (Laura)
Bună! Sunt Laura, am 15 ani, ador să desenez, să creez lucruri și să aflu noutăți! Haideți să fim prieteni!